Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g svinekjøtt i terninger
1 ts malt spisskummen
1 ts finhakket hvitløk
1 ts finhakket timian
1 ss worcestershiresaus
1 ts tabascosaus
1 ss hakket oregano
1 ss balsamicoeddik
1 ts malt allehånde
1 chipotle (meksikansk røkt chilisort) fjern frøene og bløtledd den i vann i 20 min før den finhakes
300 g hatter av honningsopp
4 tomater
1 rød paprika i store biter
1 gul paprika i store biter
2 ss olivenolje
1 avokado, skrelt og skåret i terninger som dryppes med saften fra 1 sitron
Mariner kjøttet et par timer i en marinade av alle ingrediensene som er nevnt til og med chilifrukten.
Ha soppen i en kjele med vann og la den småkoke i 5 minutter. Sil fra vannet og sett soppen til side..
Flå tomatene ved å lage et snitt i dem med en skarp kniv og dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter umiddelbart i iskaldt vann. Da er det lett å trekke av skinnet. Skjær tomatene over på midten og press ut frøene. Grovhakk tonatkjøttet.
Stek kjøtt og paprika i olje i 5 minutter i en stor stekepanne på middels varme og under stadig omrøring. Pass på at marinaden blir med i pannen.
Tilsett tomater og sopp og la retten steke videre i 10 minutter. Tilsett avokado og server det hele umiddelbart på en seng av ris.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron