Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g porcinipasta eller annen pasta
salt
pepper
2 ss olivenolje
4 kamkoteletter uten ben (ytrefilet av svin)
225 g sjampinjonger i skiver
2 pressede hvitløkfedd
1 ts friske timianblader eller ½ ts tørket
4 dl créme fraîche
4 ss hønsebuljong eller hvitvin
Kok pastaen al dente i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. I mellomtiden varmer du oljen i en stor stekepanne og bruner kotelettene i 2-3 minutter på begge sider til de har fått en gyllen farge. Ta dem ut av pannen og sett dem til side.
Ha sopp og hvitløk i stekepannen og stek til det begynner å bli gyllent. Rør inn timian, créme fraîche, buljong eller vin og salt og pepper etter smak. La det småkoke til det er redusert til en sauseaktig konsistens.
Legg svinekotelettene tilbake i pannen og la dem bli gjennomvarme. La pastaen renne av og fordel den på serveringstallerkener. Legg en kotelett på hver tallerken og hell sausen over.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron