Flere resulteter finnes under oppskriften
15 g tørket kinesisk sopp
225 g svinefilet
225 g kinakål
115 g hermetisk bambusskudd, avrent
2 vårløk
3 egg
1 ts salt
4 ss vegetabilsk olje
1 ss lys soyasaus
1 ss kinesisk risvin eller tørr sherry
noen dråper sesamolje til servering
Bløtlegg soppen 25-30 minutter i en bolle med kaldt vann, deretter skyller du dem grundig og kaster eventuelle harde stilker. La soppen renne av og skjær den i tynne skiver. Skjær svinekjøttet i fyrstikktynne strimler. Strimle kinakål, bambusskudd og vårløk tynt.
Knekk eggene i en bolle, tilsett en klype salt og pisk dem. Varm litt olje i en wok, ha i eggene og rør og vend forsiktig til de stivner litt. Ta opp eggerøren, sett den til side og hold den varm.
Varm resten av oljen i woken, tilsett kjøttet og fres det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ha i sopp, kinakål, bambusskudd og vårløk og fres under omrøring 1 minutt til. Deretter tilsettes resten av saltet, soyasaus og vin eller sherry.
Fres grønnsakene under omrøring 1 minutt til, før du har eggerøren i woken. Bland godt slik at eggerøren løser seg opp. Dynk med sesamolje og server omgående.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron