Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg renskårne spareribs i ca 5 cm store stykker MARINADE: 3 ss hoisinsaus eller sterk barbequesaus 2 ts grovstøtt sichuanpepper (anispepper) eller 1 ts pepper + ¼ ts anis 4 ss tørr sherry eller risvin ½ ts malt kinesisk femkrydder eller kinesisk krydderblanding 5 dl vann olje til steking
Kjøp svineribbe med mye kjøtt på. Del den opp mellom ribbena og del dem i stykker. Svoren og mesteparten av fettet skjæres av. Hemmeligheten med å få spareribs mør og saftig, er å forkoke dem i marinaden før de friteres eller grilles. Bland alle ingrediensene til marinaden, med unntak av vann og olje. Vend kjøttet i marinaden. La kjøttet marineres i minst 1 time ved romtemperatur eller natten over i kjøleskapet. Bland vann og kjøtt og kok opp. La det småkoke i 20 minutter til væsken har kokt inn. Sil av kokekraften og avkjøl. Kok inn kokekraften til den er tykk som sirup. Varm oljen i frityr til den begynner å ryke. Stek ribbene i ca 2 minutter til de er pent brune. Ikke stek for mange om gangen. De kan også stekes i stekepanne. Eller grill spareribsen over trekullgrill eller under grillelementet i stekeovnen. Det gir et magrere resultat.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron