Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kotelettkam av svin
1/2 sitron
salt
pepper
Leverposteikrem:
200 g myk leverpostei
200 g fersk sjampinjong
2 ss smør eller margarin
2 ss kremfløte
1 dl hakket kruspersille
salt
pepper
Gni kotelettraden inn med sitron, salt og pepper.
Legg den på rist over langpannen. Stek ved 175 C i 1 3/4 - 2 timer til den er mør.
Rens sopp og hakk den fint. Fres den gyllenbrun i smør. Bland leverpostei, kremfløte, den varme soppen samt persille. Smak til med salt og pepper.
Ta steken ut av ovnen, skjær kjøttet fra benet og skjær opp tykke skiver.
Fordele leverposteien på hver kjøttskive og legg den litt over hverandre i et ildfast fat. Sett fatet i ovnen ved 175 C overvarme i ca 10 minutter til leverposteien er blitt gjennomvarm.
Tomatsalat med rå hakket løk og kapers, samt råstekte poteter anbefales som tilbehør.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron