Flere resulteter finnes under oppskriften
8 svinekoteletter
pepper
karri
100 g smør eller margarin
paprika
salt
4-6 løk
2 dl vann
1 boks tomatpuré, ca 200 g
250 g sjampinjong
2 ss hvetemel
3-4 dl fløtemelk
grønt og tomater til pynt
Gni kotelettene inn med pepper og karri på begge sider og brun dem raskt i halvparten av smøret. Dryss med paprika og salt.
Sett kotelettene på høykant i ildfast form. Legg rikelig med rå, oppskåret løk mellom hver. Kok ut pannen med vann og tomatpuré og hell det i formen.
Rens soppen, del de store i to, og fres dem i god varm panne i resten av smøret. La soppen putre i 5-10 minutter. Strø over mel og spe med fløtemelk til glastt, passe tykk saus.
Hell halvparten av soppsausen over kotelettene og sett dem i ovnen i ca 1 time ved 200 C.
Server resten av sausen i en skål, eller hell den rundt kjøttet på fatet. Pynt med grønt og tomater.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron