Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg fersk svinekam
glasur:
3 ss ripsgelé
1 ss appelsinsaft
garnityr:
3 epler
2 ss ripsgelé
1 appelsin
salatblad eller annet grønt
Skrap kotelettbenene rene for hinner og fett.
Skjær av svoren og pensle fettsiden med smeltet ripsgelé som er smakt til med presset appelsinsaft.
Legg svinekammen i stekeovnspannen med fettsiden opp. Stek den ved forholdsvis svak varme, 175-200 C i ca 45 min pr. kg. + 30 min. for hele steken.
Pensle av og til med glasuren som etter hvert renner ned i pannen. Hvis nødvendig, bruk litt mer gelé for at steken skal bli pent glasert.
Del eplene i to. Fjern kjernhusene med skrell dem ikke. Fyll ripsgelé i hullene etter kjernehusene.
Legg eplene inn ved siden av steken de siste 15-20 min.
Anrett den ferdige svinekammen på varmt fat. Sett papirmansjetter rundt kotelettbenene.
Legg de halve eplene på skiver av skrellet appelsin. Pynt med grønt.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron