Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 aubergine, ca 300 g eller squash
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 løk
smør
3 dl kraft, buljong eller vann
2 tomater
1 knust hvitløkfedd
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts basilikum
Skjær auberginen eller squashen i ca 2 cm store biter eller skiver. Ta kjernen ut av paprikaene og skjær dem i biter. Skrell og hakk løken.
Smelt litt smør i en gryte og stek kjøttdeigen, men behold den i litt store biter.
Legg i oppskårne grønnsaker og la dem brune med en stund. Slå over kraft, vann eller buljong.
Hakk tomatene og tilsett i gryten sammen med hvitløk, salt, pepper, basilikum.
La gryten koke ved svak varme ca 10 minutter.
Server med godt brød til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre