Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
100 g bacon i skiver
½ ts salt
2 ss potetmel
½ ts hvit pepper
1 liten finhakket løk
1 finhakket hvitløkfedd
2 ss hakket persille
2 dl vann
1 persillerot
2 gulrøtter
200 g sjampinjong eller annen sopp
6 småløk
smør til steking
Gjem fire baconskiver og skjær resten i små terninger som stekes gyllenbrune. Tilsett finhakket løk og hvitløk i pannen og fres det blankt. Avkjøl og rør det inn i kjøttdeigen sammen med salt, pepper, potetmel og persille. Spe med vann, litt om gangen og rør farsen seig mellom hver gang.
Dypp hendene i kaldt vann og form fire store karbonader. Rull en baconskive rundt hver og fest med tannpirkere. Stek dem pent brune over god varme.
Skjær grønnsakene i små, tynne skiver og fres dem i smør i varm panne. Stek sopp og hele småløk.
Server karbonadene med grønnsakene og seterrømme.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre