Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver formloff
smør
300 g kjøttdeig
1 egg
1 dl vann
1 ss kapers
2 ss finhakkede rødbeter
salt
pepper
Tilbehør:
4 rå eggeplommer
4 løkringer
1 boks ansjosfileter
Smør loffen med smør.
Bland alt til kjøttdeigen raskt sammen, fordel massen på loffstykkene og form dem pent.
Legg dem i smør på panne med kjøttet ned og stek dem ved svak varme.
Snu dem til slutt og la brødet suge opp stekesmøret.
Legg brødet opp på varmt fat og plasser en løkring på hver. Legg eggeplommen forsiktig i løkringen.
Rull ansjosfiletene sammen og sett dem på parisersmørbrødet.
Serveres helt nylagede.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre