Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 glass ferdig enchiladasaus
1 porsjon meksikansk ris
1 boks bønnestuing
salsa
2 dl revet cheddar eller annen hvit ost
8 hvetetortilla eller myke maistortilla
1 beger rømme
Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen. La sausen koke etter anvisning på glasset.
Varm tortillaene en stund i ovnen etter anvisning på pakken.
Fordek kjøttfyllet på hver tortilla og rull dem sammen. Legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av enchiladasausen og dryss over revet ost.
Gratiner i stekeovnen på 250 C til osten har smeltet og har fått en fin gyllen farge.
Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med purreskiver og tomatbåter.
Server med bønnestuing eller chilibønner, meksikansk ris og revet ost.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre