Flere resulteter finnes under oppskriften
2 skiver daggammel loff
2 løk
2 hvitløksfedd
500 g kjøttdeig
150 g malt svinekjøtt
150 g malt kalvekjøtt
1 egg
1 ts tørket timian
3 ss chilisaus
1 ts salt
1/4 ts nykvernet pepper
150 g tynne baconskiver uten svor
Forvarm stekeovnen til 200 C. Rist loffskivene så de blir tørre og knus dem fint. Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Ha loffsmuler, løk, hvitløk, kjøttdeig og malt kjøtt, egg, timian, chilisaus, salt og pepper i en bolle. Bland alt godt. Ha farsen over på en fuktet skjærefjøl og form den til et avlangt brød med fuktede hender.
Kle en ildfast form eller brødform med halvparten av baconskivene. Legg i kjøttbrødet og dekk det med resten av baconskivene.
Stek kjøttbrødet midt i ovnen i ca 1 time til det er gjennomstekt.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre