Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 egg
2 ss potetmel
2 dl melk
1 1/2 ts salt
1 krm grovmalt pepper
2 ts merian eller basilikum
8-10 skiver bacon
6 epler
8-10 osteskiver
Sett ovnen på 225 C. Bland først deigen med salt, pepper og støtt merian eller basilikum, deretter med egg, potetmel og melk. Form den til 8-10 biffer, ca 2 cm tykke. Legg en baconskive rundt hver biff og legg dem tett sammen i et smurt ildfast fat.
Skjær et kryss i eplene og legg dem ved siden av biffene på fatet.
Sett fatet midt i ovnen og stek 25-30 minutter ved 225 C. Dekk eventuelt hver biff med en osteskive når det gjenstår 10 minutter av steketiden.
Server kokte poteter eller kokt ris og grønn salat til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre