Flere resulteter finnes under oppskriften
3-4 fl forvellet eller dampet sopp
1 løk
400 g malt kjøtt
1 egg
1 dl brødrasp
1-1 1/2 dl vann eller fløte
salt
pepper
basilikum, hvitløk, rosmarin (etter smak)
Hakk løken og soppen. Bland brødrasp med vann eller fløte. Bland alt med det malte kjøttet til en farse og smak godt til. Bruk gjerne krydderurter.
Form farsen til et "brød" eller kjøttkaker. "Brødet" steker du ved 200 C i ca 40 minutter.
Hvis du lager kjøttkaker er det nok å steke dem i ovnen i 20-25 minutter. De kan også brunes på panne.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre