Flere resulteter finnes under oppskriften
8 store kinakålblader FYLL: 250 g malt svinekjøtt eller kjøttdeig 150 g rensede rå eler kokte reker, hakket 1 ts salt 1 ts maisennamel eller potet mel 1 knivspiss malt pepper 1 egg, sammenvispet vårløk, purre eller hvitløk, smørfrest til pynt
Forvell kålbladene i rikelig kokende, lettsaltet vann til de er så vidt myke. La dem renne godt av. Bland alle ingrediensene til fyllet. Stek en liten prøvekake og krydre mer om nødvendig. Fordel fyllet på kålbladene, brett sidene inn over fyllet og rull sammen. Legg kålrulettene på en tallerken med skjøten ned og damp dem over kokende vann i 10 minutter. Server dem varme i egen kraft og pyntet med smørfrest vårløk, purre eller hvitløk.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre