Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss oliven- eller maisolje
900 g kjøttdeig
1 finhakket løk
2 hakkede hvitløkfedd
2 epler
450 g tomater, flådde, uten frø og hakket
65 g rosiner
¼ ts malt kanel
¼ ts malt spisskummen
salt
nykvernet pepper
1 ss smør
25 g skiivede mandler
tortilla-chips
Varm oljen i en stor stekepanne og ha i kjøttdeig, løk og hvitløk. Stek til kjøttet er brunt og løken er mør. Rør av og til.
Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær dem i biter. Ha dem i pannen sammen med resten av ingrediensene. La det surre uten lokk i ca 20-25 minutter. Rør av og til.
Rett før servering smelter du smøret i en liten stekepanne og steker mandlene til de er gyllenbrune. Dryss dem over picadilloen og server med tortilla-chips.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre