Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg kål
5 dl klar kraft smakt til med pepper
750 g kjøttdeig
2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss hvetemel
2 ss potetmel
1 egg
smør
3 dl vann
hvetemelsjevning
Kutt kålen i 3 cm terninger, og legg dem i en kjele som fylles med kraft.
Kjøttdeigen blandes med salt, pepper, hvetemel, potetmel og egg og formes til to brød, som brunes godt på alle sider i stekepannen og legges på kålen i kjelen.
Stekepannen kokes ut med vann og helles over kjøttbrødene.
Kok opp til kokepunktet, og la kjelen trekke på svak varme til kålen har fått en brunaktig farge, ca 45 minutter.
Jevn sjyen med hvetemel utrørt i kaldt vann. 30 g hvetemel pr. 5 dl væske. Server retten med kokte poteter og nyrørte tyttebær.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre