Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
50 g lettkokte havregryn
1 ts sennep
1 liten løk
1 ts worcestersaus
salt
pepper
1 egg
Panering:
2-3 ss hvetemel
salt
pepper
Saus:
3 ss smør eller margarin
1 løk
1 pk. blandede, dypfryste grønnsaker
2 1/2 dl terningbuljong
1/2-1 ts støtt merian
salt
pepper
Bland kjøttdeig, havregryn og finhakket løk. Tilsett krydder og egg.
Rull farsen til kjøttboller, som vendes i hvetemel, salt og pepper.
Brun 3 ss smør og stek kjøttbollene på alle sider. Ta dem opp av pannen.
Skjær løken til sausen i skiver, og brun. Tilsett blandede grønnsaker og la dem dampe med. Tilsett merian, tomatjuice og buljong. Smak til med salt og pepper. Legg kjøttbollene tilbake i sausen og la dem trekke ca 20 minutter.
Server denne libanesiske retten på en seng av kokt makaroni eller spaghetti.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre