Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 løk
2 ss matolje
2 fedd hvitløk
2 paprika (rød og grønn)
3 ss tomatpuré
1 ts salt
1 ss chilisaus
2 ss hakket persille
1 dl vann
Tacoskjell
salat:
1 lite salathode
1 stilk stangselleri
1 løk
tomater
Brun kjøttdeig og løk på forholdsvis sterk varme.
Tilsett hakket hvitløk, paprika i strimler, tomatpuré, chilisaus, salt og vann. Rør forsiktig.
Sett på lokk og la det småkoke ca 5 minutter. Dryss over hakket persille. Smak til med eventuelt mer chilisaus eller chilipulver. Anrett i varme tacoskjell. Serveres med salat og chilisaus ved siden av.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre