Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g Philadelphiaost, 2 beger olje til steking 1 løk, hakket 1 paprika, hakket 350 g kjøttdeig 1 boks hakkede tomater 2 hvitløkfedd, presset 1 ts malt spisskummen 1 ts malt koriander 1 krm kajennepepper eller noen dråper tabasco 1 krm salt nykvernet svart pepper 1 ts sukker 10 cm purre i skiver 150 g vellagret gul ost, revet 3 ss jalapeños i skiver, fra glass eller boks 50 g sorte oliven, i skiver
Sett stekeovnen på 225 C. Smør Philadelphiaosten utover bunnen av en ildfast form. Varm litt olje i en tykkbunnet kasserolle. Stek løk, paprika og kjøttdeig under omrøring. Tilsett tomater, hvitløk og krydder. La sausen koke uten lokk i ca 5 minutter eller til den er tykk. Legg kjøttsausen oppå philadelphiaosten i formen. Dryss på purre, revet ost, jalapeños og oliven. Gratiner i stekeovnen i ca 15 minutter til det bobler og osten er gyllen. Server umiddelbart med nachochips til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre