Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg mosede poteter
50 g mel
salt
pepper
smør til steking
Fyll:
50 g finhakket løk
200 g karbonadedeig
salt
pepper
smør til steking
Bland sammen poteter, mel, salt og pepper.
Del deigen i 8 og form emnene runde. Trykk dem flate og legg dem i varm panne med smør.
Brun dem pent på begge sider.
Bland løken i karbonadedeigen og krydre godt med salt og pepper.
Del deigen i 4 runde emner på samme størrelse som potetmosen.
Stek dem pent brune på begge sider i smør. Legg dem mellom to potetkaker.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre