Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 ts salt
1 ss revet pepperrot
2 kokte kalde poteter
1 egg
2 dl fløte eller melk
1/2 ts hvitpepper
4 ss finhakket syltet agurk
2 ss smør eller margarin
1 1/2 dl terningbuljong
1-1 1/2 ss hvetemel
1 1/2 dl fløte
Arbeid kjøttdeigen med salt og pepperrot. Tilsett mosede poteter og egg. Spe med fløten/melken, litt om gangen. Smak til med pepper.
Bre kjøttdeigen ut på fuktet trefjel og del den i 8 firkanter. Legg 1/2 ss agurk på hver og rull sammen til rulader. Trill dem i hånden så det ikke blir skjøter.
Brun ruladene i smør i pannen. Rist på stekepannen så det holder fasongen og blir pent brune på alle sider.
Tilsett buljong og la ruladene ettersteke en stund.
Legg ruladene på varmt serveringsfat.
Rør glatt jevning av mel og fløte og jevn stekesjyen i pannen. Smak eventuelt til med salt og pepper. Hell sausen over ruladen.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre