Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts muskat
1/4 ts ingefær
2 1/2 ss potetmel
2 dl vann eller melk
3 ss peppermiks
2 ts paprikapulver
Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder og potetmel inn i deigen. Spe med melk eller vann.
Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen.
Form kakene til runde, flate kaker. Bland sammen peppermiks og paprikapulver på en tallerken. Rull kakene i kryddermiksen. Stek kakene på middels varme til de er gjennomstekte.
Server med pommes strips, surret sopp og løk, broccoli og peppersaus
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre