Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stort kålhode
vann
salt ( 2 ts salt pr. l vann)
1/2 kg kjøttdeig
1 liten løk
Løsne bladene fra kålen og forvell dem i rikelig kokende vann ca 5-10 minutter. Vær forsiktig og behold bladene så hele som mulig. Ta dem opp av vannet og la dem renne godt av på et håndkle. Skjær av det tykkeste på stilken. Avkjøl.
Hakk løken fint og rør inn i farsen. Legg en liten skje farse på hvert blad, ca 8-10 stk.
Pakk kålen godt rundt farsen og knytt rundt med en tråd. Legg kålrulettene i saltet, kokende vann og la dem kake ca. 20 minutter. Kålrulettene kan også legges i ildfast form og "kokes" i ovn ved 125 C i ca 30 minutter. Slå over litt vann og dekk til med aluminiumsfolie.
Server kålruletter med hvit saus tilsmakt med muskat, kokte poteter og kokte gulrøtter eller bønner.
Dryss litt paprikapulver over.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre