Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttdeig
2 løk, hakket
1 1/2 ss olje
2 fedd hvitløk, hakket
1 boks (400) tomater
2 bokser (400 g) bønner i tomatsaus
1 grønn paprika, i terninger
1 ts oregano
2 ts chilikrydder
salt
pepper
Stek kjøttdeigen sammen med løken i en jerngryte. Smuldre kjøttdeigen med en gaffel. Tilsett hvitløken, krydderne og tomatene. La det surre i noen minutter.
Bland i tomatbønnene og paprikaterningene og kok opp. Smak til med salt og pepper. Server retten med salat og brød ved siden av.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre