Flere resulteter finnes under oppskriften
700 g kjøttdeig
3 ss smør
2 løk
2 ss hvetemel
1 laurbærblad
salt
nykvernet hvit pepper
Rens og skjær løken i båter. Bruk en tykkbunnet gryte og brun kjøttdeig og løk godt. Rør godt om slik at kjøttet ikke klumper seg. Tilsett mel og rør godt om. Spe så med kaldt vann til det står over kjøttet. Tilsett laurbærblad, salt og pepper og kok på svak varme i 15-20 minutter.
Smak til med salt og pepper og server med potetmos og smørdampede rotgrønnsaker.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre