Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig (av indrefilet)
1 dl finhakket løk
1 dl finhakkete syltede rødbeter
2 ss kapers
4 eggeplommer
salt
nykvernet svart pepper
Form kjøttet til fire biffer og legg dem midt på hver sin tallerken.
Legg den hakkete løken, rødbetene og kapersen i små grupper rundt biffene.
Lag en liten grop i hver biff og legg i en eggeplomme. Plommen kan også serveres i et halvt eggeskall, som plasseres midt på biffen.
La her enkelt krydre sin egen biff med salt og pepper og blande sammen ingrediensene selv.
(Du kan steke biffene raskt slik at de får farge utenpå, men inni skal de være rå)
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre