Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
2 ss olivenolje
1 hakket løk
1 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1 stilk stangselleri
4 ss tomatpuré
2 1/2 dl vann
1 buljongterning
1/2 dl vin (evnt. sider)
1 ts salt
1 laurbærblad
1/2 ts pepper
1/4 ts revet muskat
1 dl kremfløte
Kjøttdeig, løk og hvitløk brunes i panne eller gryte. Rør med gaffel slik at kjøttet blir småkornete.
Tilsett finsnittet stangselleri, grovt revet gulrot, tomatpuré, vann, vin og krydder. Kok opp og la det trekke ca. 15 minutter.
Tilsett kremfløte og la det koke 2-3 minutter til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre