Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttdeig
1 løk
1 ss olje
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts paprikapulver
2 ts tomatpuré
2 dl vann og 1 buljongterning
1 dl yoghurt naturell eller lettrømme
Skjær løken i tynne skiver og paprikaen i strimler.
Brun kjøttdeig og løk i olje. Rør hele tiden så kjøttdeigen smuldrer seg.
Tilsett paprika, salt, pepper, paprikapulver, tomatpuré og vann med terning. Kok opp og la retten småsurre i 20 min. Smak til
Server gulasjen med en skje yoghurt eller rømme på toppen og godt brød til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre