Flere resulteter finnes under oppskriften
Kjøttfarse:
500 g kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1 1/2 krm svart eller hvit pepper
2 ss potetmel
4-5 dl melk eller vann
1 egg (kan sløyfes)
1 ss reven løk
1 ss smeltet margarin eller smør
1 ss soyasaus
Rør kjøttdeigen seig med saltet. Tilsett pepper og potetmel og rør så det blandes godt inn i deigen. Spe med væsken litt etter litt. Rør eventuelt inn egget til slutt sammen med løken.
Legg farsen i et ildfast fat eller en liten langpanne. Form den til en tykk eller to smale lengder. Pensle med fett og soya. Sett fatet midt i oven.
Stek smale lengder i ca 25 minutter ved 200 C og tykk lengde i 50-60 minutter. Reduser varmen til 175 C etter halve steketiden.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre