Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
2 skiver skorpefri loff
1 dl vann
1 egg
1 1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts paprika
1 dl fløte
7-8 poteter
2 store løk
1 rød paprika
3 dl terningbuljong
smør eller margarin til steking
salt
hvitpepper
soya
La loffen svelle i vannet en stund. Bland det med kjøttdeigen og arbeid farsen smidig med egg, salt og krydder. Spe med fløten. Form farsen til små biffer.
Skjær poteter, løk og renset paprika i skiver. Legg det i serveringsgryte og hell ved buljongen. La det hele småkoke under lokk ved svak varme.
Stek biffene i smør i pannen på begge sider. Legg dem i serveringsgryten når potetene er nesten ferdigkokte. Kok ut pannen med litt vann og ha panneutkoket i gryten.
Smak til sjyen med salt og pepper. Ha i soya etter smak. Strø over persille.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre