Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
2 ts salt
1 kokt middelsstor potet
1 løk
1 1/2 ts nykvernet pepper
1/2 ts basilikum
1 dl melk
1 ss potetmel
1/2-1 pose grønnsakblanding, ca 200 g
Rør saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Tilsett knust kokt potet, grovhakket løk, krydder, melk og potetmel. Rør inn 1/2-1 pakke f.eks. italiensk grønnsakblanding.
Smelt litt smør i stekepannen, legg kjøttfarsen i og glatt ut til en stor kake.
Brun ved middels sterk varme og snu hele kaken ved å vende den på et stort lokk. Stek ca. 8-10 min. på hver side til den er gjennomstekt.
Bruker du fryste grønnsaker tar det lengre tid.
Server poteter eller ris til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre