Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 ts salt
1 egg
4 ss rødvin
3 ss malt brød
1/4 ts pepper
1/4 ts timian
1 laurbærblad, knust
fyll:
1/2 løk
1 hvitløksfedd
3 ss hakket persille
Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig.
Bland sammen rødvin, brød, krydder og egg inn i deigen. Klapp farsen ut på fuktet matpapir til ca. 1 cm tykk firkant.
Finhakk løk, hvitløk og persille og fordel fyllet utover farsen. Rull den sammen til en avlang og tykk rull.
Legg rullen på smurt plate. Lag den glatt og fin. Stekes ved 175 C i ca 45 minutter.
Server gjerne med tomat- eller chilisaus, grønnsaker og kokte poteter.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre