Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
2-3 løk
1 1/2 ss margarin eller smør
1/2 ts salt
1 krm pepper
1/2-1 ss soyasaus
2 dl finhakket, syltede rødbeter
1/2 dl finhakkede sylteagurker
1 dl rømme
Skrell og hakk løken. Brun fettet i en stekepanne, reduser varmen. Fres først løken myk. Legg deretter i kjøttdeigen og stek den jevnt grynet under omrøring.
Smak til med salt, pepper og soya. Hakk rødbeter og agurk. Strø det hakkede over og varm det hele under lokk.
Rømmen kan blandes med freset før servering, eller serveres ved siden av.
Server med kokte poter, mer rømme og grønn salat.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre