Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts muskat
1/4 ts ingefær
2 1/2 ss potetmel
2 dl vann eller melk
1/2 hakket løk
2 dl revet ost
3 ss strøkavring
1/2 paprika
2 ss finhakket persille eller timian
Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder og potetmel inn i deigen. Spe med melk eller vann.
Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen.
Rør inn finhakket paprika og revet ost. Form til ovale kjøttkaker. Bland sammen kavring, finhakket paprika og persille på en tallerken. Rull kakene i blandingen og legg over i en ildfast form. Stek kakene på 200 C i ca. 25 min.
Server med gulrøtter og squash i skiver surret i smør, og potetmos tilsatt finhakket paprika og purreringer.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre