Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 egg
2 hakkede løk
2 s brødrasp
salt
pepper
smør eller margarin
100 g hvetemel
300-400 g boghvetegryn
1/2 dl olje
Bland kjøttdeigen med egg, hakket løk, som er frest lett i smør, brødrasp, salt og pepper. Form store kjøttkaker, som vendes i hvetemel og stekes pent brune og så vidt gjennomstekte.
Varm olje i en gryte. Tilsett boghvetegryn og la dem brunes lett ca 5 minutter. Hell på så mye vann at det dekker grynene. Damp grynene møre under lokk ved svak varme.
Server kjøttkakene omgitt av boghnetegryn. Pynt med grønt.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre