Flere resulteter finnes under oppskriften
2 røde eller grønne paprika
1 stor løk
2 ss smør eller margarin
400 g kjøttdeig
3/4 dl tomatpuré
2 dl vann
1 dl rød- eller hvitvin
salt
pepper
2 dl langkornet ris
persille
Skjær paprika i ringer. Gjem de fineste ringene til pynt, de øvrige finhakkes.
Hakk løken, og fres den sammen med den hakkede paprikaen i smør i pannen.
Ha i kjøttet, og la alt sammen brunes. Rør og smul med gaffel.
Tilsett tomatpuré, vann og vin, og smak til med salt og pepper.
La blandingen småputre under lokk i ca 20 minutter.
Imens kokes risen etter anvisningen på pakken.
Legg kjøttblandingen på varmt serveringsfat, med risen langs midten, og pynt med paprikaringene og persille.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre