Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 1/2 ts pepper
1/4 ts pepper
1/4 ts muskat
2 1/2 ts potetmel
2-3 dl melk eller vann
200 spaghetti
Brun saus:
1/2 l brun saus
1 løk
2 ss tomatpuré
1 dl fløte
hakket timian
Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Tilsett krydder og potetmel og elt sammen. Spe med litt væske om gangen og arbeid godt mellom hver speing.
Form kjøttdeigen til små, runde boller. Stek disse rundt det hele og legg dem etter hvert opp i den varme sausen.
Ha hakket løk i den ferdige brune sausen og la den koke til løken er myk. Tilsett det øvrige.
Server retten med nykokt spaghetti
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre