Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
100 g bacon
1 løk
litt støtt oregano
reven muskatnøtt
salt
pepper
1 skive loff uten skorpe
melk eller kraft
Panering:
1 egg
3-4 ss brødrasp
fett til steking
Ost:
250 g Mozzarella-ost
Hakk bacon og løk fint og bland det i kjøttdeigen. Tilsett de øvrige ingrediensene. Melk eller kraft brukes bare hvis farsen virker tørr.
Lag kjøttboller som rulles i sammepisket egg og brødrasp.
Brun kjøttbollene i margarin, eller margarin og olje blandet, til de er gylne og sprø.
Sett kjøttbollene på spidd med en osteskive mellom hver.
Gratiner retten under grill, eller i meget varm ovn, til osten begynner å smelte. Dette siste gjøres like før servering.
Serveres med brød og grønn salat.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre