Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
200 g risnudler evt. eggenudler
1 bukett broccoli
2 vårløk evnt. 1/2 purre
3 skiver frisk ingefær
3 dl kraft buljog
2 ts søt soyasaus
2 ts vanlig soyasaus
3 ss østerssaus
2 ts maisennamel
Brun kjøttdeigen og ha over i gryte.
Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østerssaus og rør inn maisennamelet. Hell over i gryten og la det koke opp.
REns og del broccoli i små buketter og vårløk i 2-3 cm store biter. Den friske ingefæren skrelles og finhakkes. Fres grønnsakene raskt i panna og ha over i gryten sammen med kjøttet.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre