Flere resulteter finnes under oppskriften
3 store løk
50 g smør eller margarin
2 ss soya
1/2 kg kjøttdeig
2 eggeplommer
1 1/2 dl vann
salt
pepper
1 dl terningbuljong eller vann
Skjær løken i skiver, og brun dem i halvparten av smøret.
Ha løken over i en gryte, hell ed soya, og la den putre seg myk under lokk ved svak varme.
Bland kjøtt, eggeplommer og vann, smak til med salt og pepper.
Form flate biffer som stekes raskt i pannen i resten av smøret.
Legg karbonadene på varmt serveringsfat, topp med løken. Kok ut pannen med buljong eller vann, og hell sjyen på fatet.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre