Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg kjøttdeig
2 dager gamle loffskiver uten skorpe
1 ts salt
1 knivspiss pepper
1 ss frisk mynte
2 ss hakket persille
1 egg
til steking:
1 dl hvetemel
3/4 dl soyaolje
Drypp vann på loffskivene og la det trekke inn noen minutter. Klem ut overflødig vann. Bland kjøttdeig, salt, pepper, mynte og persille. Tilsett loff og egg og rør sammen. Spe med 1,5 dl vann. La farsen stå i 30 min. før du steker kjøttbollene.
Form farsen til runde eller avlange små boller. Rull kjøttbollene i litt mel, og stek dem pent brune i rikelig varm olje i en stekepanne med høye kanter. Stek i flere omganger, ellers blir oljen for kald.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre