Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
2 kalde kokte poteter
1 1/2 dl melk
1 1/2 ts salt
1 1/2 krm pepper
1 hakket liten gul løk
2 ss finhakket persille
4 ss chilisaus
4 røde, gule eller grønne paprika
2 dl revet ost
Riv potetene på råkostjern. Bland det med kjøttet, melk, krydder, løk, persille og chilisaus.
Del paprikaene i to. Ta bort kjernehuset. Fyll paprikaene med kjøttdeigen og strø osten over. Sett paprikaene i en ildfast form. Stek formen ved 225 C i ca 25 minutter.
Server med ris og tomater.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre