Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
2 middels store kokte, kalde poteter
1 liten løk
1 egg
1 1/2 ts salt
2 krm malt allehånde
1 1/2 dl lettfløte
2-3 ss margarin eller smør til steking
Passer å servere som "småvarmt" på koldtbordet.
Riv potetene fint. Skrell og riv løken eller hakk den fint og fres den i litt av fettet.
Bland kjøttdeigen med poteter, løk, krydder og fløte. Form valnøttstore boller og legg dem på spekefjøl som er skylt med vann.
Brun bollene over det hele i en stekepanne og etterstek dem i gryte i 3-4 minutter.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre