Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hele regnbueørret, uten hode
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 stilker frisk rosmarin
1 ts olivenolje
Råkost:
1 dl finrevet hodekål
1 dl finrevet gulrot
1 dl finrevet kålrot
2 ss finrevet løk
Forvarm ovnen til 200 grader. Klipp til to biter bakepapir i passende størrelse. Dryss salt og pepper i buken på hver fisk. Pensle olivenolje på utsiden av fisken, og pakk hver fisk inn i bakepapir. Legg fiskepakkene i et ildfast fat, og bak dem 20 min. Server med kokte poteter og råkost.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon