Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g ørretfilet
1 ts olivenolje
50 g hakket løk
½ presset hvitløkfedd
50 g rød paprika skåret i tynne skiver
½ boks hakkede tomater
1 ts tomatpuré
hakket frisk basilikum
2 sorte oliven
salt
pepper
Stek fiskefiletene i smør eller olje i en tykkbunnet stekepanne eller bruk en grillpanne hvis du har. Krydre med salt og pepper og hold filetene varme ved å dekke pannen med aluminiumsfolie.
Lag en salsa av tomater, løk, paprika og basilikum og la den koke til den tykner litt. Pynt med oliven. Server gjerne med ris og en grønn salat.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon