Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg hel ørret eller 6 dl renset kald, kokt ørret
2 hardkokte egg i skiver
100 g rensede reker
klippet dill
9 plater gelatin
3/4 l silt fiskekraft
Rens og kok fisken, del den i biter.
Bløtlegg gelatinen i kaldt vann ca 10 min. Varm opp litt av fiskekraften og rør gelatinen ut i den. Bland den med resten av kraften.
Hell et tynt lag fiskegelé i bunnen av en avlang form. Legg fisk, reker, egg og dill oppå, og fyll så opp med fiskegelé.
Sett kabareten i kjøleskap til den stivner, 3-4 timer.
Server med kokte poteter, grønn salat og rømmedressing.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon