Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl sushiris
300 g ørretfilet
½ purre
1 dl sesamfrø
Kok sushiris etter instruksjon på pakken og avkjøl. Rist sesamfrøene på tørr panne og avkjøl. Legg et stykke plastfolie på bambusmatten og fordel et tynt lag ris på plasten.
Dekk risen med tynne skiver ørret og purre. Rull sammen. Rull så den ferdige rullen i sesamfrø. Skjær i 6-8 biter.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon