Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g skinn- og benfri fiskefilet
1 grønn paprika
1 rød paprika
1/2 løk
1/2 grønt eple
2 ss smør
2 ts karri
4 dl kremfløte
1 hakket tomat
2 ts mango chutney eller 2 ringer ananas
1/4 hode kinakål
salt
Skjær fisken i terninger på ca 20 g. Grovhakk paprika, epler og løk.
Fres paprika, epler og løk i smør. Tilsett karri. Slå over fløten og la alt koke i 5 minutter. Tilsett chutney eller ananas i terninger. Vær klar over at retten får en skarpere smak av chutney. Legg i fiskestykker og tomat. Skjær kinakålen i strimler og legg denne på toppen. Legg over lokk og la retten trekke i 5 minutter.
Server med ris.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon