Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts chilipulver
2 ts brunt sukker
1 ts kummin
1 ts tørket timian
1 ts salt
2 ts olivenolje
800 g ørretfilet uten skinn og ben
sitrongress
frisk timian
Kjør olje og krydder sammen i en blender eller morter. Smør blandingen på begge sider av ørretfileten. Del fileten i serveringsstykker og grill ca 4 minutter på hver side.
Serveres med salat og bakte eller stekte poteter. Pynt med sitrongress og frisk timian.
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon